Hautatud loomaliha majoneesiga

Lihtsalt valmiv lihatoit, mis maitseb väga hästi. Sobib serveerimiseks kartulite või riisiga. Toidu valmistamiseks tuleb ainult aega varuda.




KOOSTISAINED

600-700 g veiseliha
2 keskmist sibulat
400 g majoneesi
soola
pipart
300 g šampinjone




VALMISTUSJUHEND

1. Viiluta liha umbes 1 cm paksusteks viiludeks.

2. Viiluta sibul umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks.

3. Puista lihatükid mõlemalt poolt kergelt üle soola ja pipraga.

4. Laota lihalõigud väiksemasse ahjuvormi vaheldumisi sibulaviiludega (püstiselt).

5. Kalla peale majonees.

6. Kui Sul on kaanega ahjuvorm, kasuta seda. Kui Sul ei ole kaanega ahjuvormi, kata ahjuvorm fooliumiga.

7. Pane ahjuvorm 160-170 kraadi juurde 2 tunniks hauduma.

8. Puhasta ja seejärel viiluta šampinjonid.

9. Tõsta ahjuvorm ahjust.

10. Tõsta šampinjonid liha peale. Kata ahjuvorm uuesti kaanega või fooliumiga ning pane uuesti ahju.

11. Hauta veel 1 tund 160-170 kraadi juures.

Serveeri kartulite või riisiga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha aastahoroskoop


Reisihoroskoop üheks kuuks


Aastahoroskoop (perekond)


Kaelakee: ema ja poeg


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine


Dekoratsioon: ahhaat


Taro kaardid: Magic Tarot (ainult kaardid)


Vaas


LED küünlad (5 tk)


Taro kaardid: The Wildwood Tarot (koos raamatuga)


Puidust rongirada (32 osa)


Kaelakee: labradoriit

Seotud postitused